2012. március 8., csütörtök

Március 14: Az alapok átalakításaMárcius 14-én, de tágabb értelemben az egész héten egy olyan égi konstellációt fogunk látni, ami nem hogy egy emberöltő alatt nem ismétlődik, de így ebben a formában tíz-száz évek alatt egyszer fordul elő. Nem is ez a lényeg, mert ez a tény magában semmit nem jelent, hanem az, hogy ez így pont 2012-ben, egy ilyen világhelyzetben, és éppen a felemelkedési hullámban jön létre, így hatalmas töltetet rejt magában. Legutolsó előadáson kb. egy órán keresztül tudtam részletezni, most ennek szeretném a lényegét összefoglalni, s semmiképpen nem szeretnék bármit is kihagyni.
* * * * * * *
Képzeld el azt, hogy születésedkor, amikor elhagyod édesanyád biztonságot jelentő ölét, és teljesen belépsz ebbe a dimenzióba egy általad választott időpontban, akkor az égitestek által megjelenő gravitációs és kvantum mező elkódolódik minden sejtedben, a DNS struktúrádban. Ez az állapot, amit most születési képletnek hívunk, egész életedben egy lenyomatként működik Benned. Olyan, mint a csontod, mondjuk. Az is van, nem akarsz rajta változtatni, hiszen ez tesz emberré, ettől tudsz járni és létezni, hogy van csontod. Nem töltöd azzal az idődet, hogy túllépj a csontjaidon… éppen így teljesen balgaság azt gondolni, hogy az asztrológiai képlet, a sejtekben létező bolygólenyomat valami olyasmi, ami nem érted van, nem téged szolgál, és ezen változtatni kéne. Hiszen a csontod sem hat rád – éppen úgy az asztrológia sem hat rád. (Bár ezt manapság és régebben is másképp értelmezi sok asztrológus). Mint ahogy a szemed tükréből is olvasni lehet – ugyanígy a sejtjeidben rezgő égitestek mezejéről, a horoszkópból is, ami leírja, hogy Te milyen erőkkel rendelkezel. Természetesen, ez kölcsönhatásban van a DNS struktúrád többi részével is, az „elmúlt” életek információival, az eljövendő választott életek energiáival, s mégis csodálatosan lehet ebből olvasni.
Az égen ÉPPEN aktuális jelen lévő égitestek mezeje is megjelenik minden ember sejtszintjén – ahogyan a leghétköznapibb módon a Hold például a mai tudomány által is mérhető módon hat az emberi fizikumra és pszichére. Ennél persze jóval több mindenről van szó, ennek a cikknek nem ez a célja, hogy ezt részletezzük, de mindenképpen fontos, hogy megértsük, mi történik minden pillanatban, illetve kiemelten március 14-e környékén.
Tehát, az aktuális (tranzit) bolygóállások szintén egy lenyomatot generálnak, amely a szabad akarat által választott módon kerül megélésre az emberben, azaz ki milyen módon éli meg a saját lenyomatán keresztül a MOST-ot – ezt minden isteni Tudat saját maga „dönti” el. S most, 14-én egy olyan energiamező alakul ki, amely nagyon-nagyon mély szinten, kvázi gyökér szinten hozhat átalakulást annak, aki ezt választja.
Ahogy a 2012-es felemelkedésben az emberiség régi, nem működő építményeit bontjuk lefelé, hogy új Templomot építsünk, a bontás során most értünk el az alapokhoz, legalább is annak nagyon a közelébe. Az előző bontás maga a pénzrendszer lebontása volt, ami a „világválságnak” nevezett valami képében nyilvánult meg, ahol a régi már nem működik, s most építjük az újat. Ez eléggé alapjaiban rázta meg a civilizációt.
Ennél lejjebb már csak úgymond a létfenntartó erők (evés, ivás, legyen fedél a fejem fölött) kerülnek lebontásra, és még egy nagyon fontos valami, amit most úgy ismerünk: szexualitás, párkapcsolat.
Tulajdonképpen ez maga az anyagi létezés legmélyebb szintje, amire minden épül: ha nincs mit enni, hiába vagy spirituális, nem tudsz meditálni menni, hiszen éhen halsz. Ugyanúgy, ha nincs szex és nincs párkapcsolat, akkor ez a felépített társadalmi rendszer, ahol a szexuális energiák rendesen kordában voltak tartva, meginog. Hiszen most egy ilyen család-struktúrában élünk, ahol van „férj-feleség, ásó-kapa-nagyharang, majd két szülő neveli a gyerekeket, és szex csak a házasságon belül történik”.
Látszódnak a repedések ezen a struktúrán, látszik hogy hol nem működik és hol van benne szenvedés, elfojtás, önhibáztatás, és egy csomó más, tudatot lefelé húzó tudatosság. Mindenki, aki szült/nevelt már gyereket, csak arra kérem őket, hogy nézzenek magukba, mit éltek meg a gyereknevelés korai vagy közepes éveiben. Milyen küzdelmek, harcok, problémák merültek fel a gyerekek körül, utána a szexualitás körül… Vagy nem is kell lemenni, csak nézzük meg a párkapcsolatokat, hogy miért van a legtöbb embernek „párkapcsolati problémája”.
Azt mondom, hogy ismét nem az emberrel van a baj, senki sem rossz, nem vagy rossz anya, mert nem tudsz minden pillanatban a gyerekeddel önfeledten játszani, nem vagy rossz apa, mert elmenekülsz otthonról a munkába, nem vagy rossz társ, mert a szerelem elmúltával rájössz, hogy mégsem erre vágysz… Nem vagy rossz.
A „hiba” úgymond, már ha hibának nevezhetjük, vagyis a szenvedés okának, most ebben a tekintetben a választott „társadalmi” és „civilizációs” rendszerben van (vagy volt). Még egyszer hangsúlyozom, nem nevezhetjük hibának, hiszen tapasztalás volt, kipróbáltunk valamit, mi Emberek, és most tanulunk belőle.
És most vagyunk az átalakulás útján.
Ezért néz ki úgy, mintha „baj” lenne, mondjuk a pénzzel, vagy közoktatással, vagy a sok válással, mert nem működik úgy, ahogy szeretnénk. De ez nem baj, csak azt jelenti, hogy megtanultunk valamit, és most változtatni szeretnénk rajta. És ez időbe telik. Ez az átmenet kora.
S ha elkezdjük kifejteni ezt a március 14-i csodálatos konstellációt, akkor azt látjuk, hogy most van itt az ideje annak, hogy SEJT szinten ÁT TUDJUK kódolni azokat a programokat, kódokat, amelyek a létezés legalapvetőbb szintjén működtek bennünk. Párkapcsolat, táplálkozás, pénz – azaz a 3D-ben való működés alapjai.
Maga a konstelláció egy trigon, egy háromszög, amelynek a három csúcsán a következő égitestek állnak: Plútó – Mars – Jupter/Vénusz együttállás. Mind a három csúcs egy föld elemű jegyben helyezkedik el, s a három csúcson három tűz elemű égitest áll: a Jupiter és a Mars egyértelműen tüzesek, a Plútó maga részben tüzes.
A földön ég a tűz.
A régi idők üzenetei szerint, az alkímia tanítása szerint is, a szimbólumok nyelvén ez azt jelenti, hogy a múlandó, az anyagi itt most halhatatlanná, örökéletűvé válik. Kiég, elég mindaz, ami visszahúz, és helyette megjelenik egy nagyobb energiájú, egy magasabb rezgésű forma!
Tehát amire eddig alapoztad az életedet, az most elég. Átalakul. Magasabb rendű formát vesz fel.

És hogy visszakanyarodjak az írás eleji fejtegetésemre, ez a mostani konstelláció (csakúgy mint minden időpillanat) bekerül sejt szinten az életedbe, eltárolódik, megjelenik. A változás, amit kértél, itt van, ott lesz Benned, csak meg kell szólítanod magadban.
S mivel itt, mint említettem, komoly civilizációs építmények lerombolásáról van szó, ez a tűz, ami felgyúl most minden ember lelkében/testében, nem egyik pillanatról a másikra fogja magával hozni a változást, de igen komoly szintű átalakulás lesz érzékelhető!!!
MINDEN emberben – ismétlem, minden emberben – megjelenik ez az üzenet, s innentől kezdve csak választás kérdése az egész. Nagyon „sokan” vannak, akik az új dolgok létrehozásán dolgoznak, és egy szeretetteljes, békés átmenetet vágynak. Tehát nem jön pusztulás, végítélet abban a formában, ahogy az emberek megszokták a változást!
Az régi energia, az már nem működik, a világvége elmarad. Illetve, nem marad el, csak nem rombolásban és pusztításban fog megjelenni! A változás finoman, észrevétlenül, alulról, belülről, sejt szintről indul el, és az egyes emberi életeken keresztül fog megformálódni.
 * * *  * * * * *
Nézzük a fentieknek asztrológiai magyarázatát:
A háromszög egyik csúcsa a Jupiter/Vénusz együttállás, s két bolygót egy együttállás során mindig összevonva kell értelmeznünk, ez tehát az Egyensúly szeretetteli Igazsága, a Párkapcsolat Törvénye, a pénz tudása, a szerelem bölcsessége.
Azaz Te mire alapozod a Hitedet, az Igazságodat? Melyik valóságot választod, melyik rendszert választod? Azt a régi, „földi” rendszert, ahol napi x órában be kell menned valahova dolgozni, ahol az egyensúly folyamatosan kibillen, ahol az öregség a test leromlásával jár, ahol táplálékkiegészítőket kell szedned, mert nem bízol a testedben? Ahol hagyod, hogy a társadalmi, régi minta határozza meg, hogy te hogyan élj a társaddal, hogyan neveld a gyerekeket?
Milyen FÖLDI biztonságra építkezel? Ez honnan ered? Valami civilizációs szokástól, mert valaki megmondta régen a társadalmak kialakulásakor? Vagy egy belső, Istennel, Égi családoddal közösen megalkotott világban hiszel? Milyen törvényeket fogadsz el igaznak? Amit égi atyád mond neked, súg belülről, vagy amit kintről államatyáknak nevezett emberek mondanak? Te döntesz…
S most, március közepén ez fog alakulni.. NAGYON alakulni, belül. Már egyre nehezebben fog menni az, hogy elfogadd azokat a rendszereket, amelyeket nem érzel igaznak.
Mert a háromszög második csúcsán ott áll a Plútó – a MINŐSÉGI átalakulás szimbóluma. Az atombomba. A halál.
Azaz most hatalmas tűzzel lobban lángra minden régi anyag, és hal meg, hogy újjászülethessen. De csak az maradhat, ami időtálló, ami VALÓDI – hiszen a bak jegyében álló Plútó csak akkor változik minőségileg, ha az igazi. S ha nem valódi, akkor az most elég.
A háromszög harmadik csúcsa a Mars. Az egos erő szimbóluma alacsony szinten, ami elvesz, ami másból akar kiharapni, ami le akarja győzni a másikat. Itt is megjelenik a Plútó átalakító üzenete, hogy ez az erő átalakul. Azaz a „férfias” rendszer egy új minőségbe csap át.
A Vénusz-Jupiter üzenete által e kettő együtt azt hozza: EGY MAGASABB RENDŰ EGYENSÚLY alakul ki. Tehát nem a női uralkodás ideje jön el – hiszen akkor ugyanazt csinálnánk csak pepitában, hogy most nem a férfi energia uralkodik, hanem női… hanem a KETTŐ EGYÜTT. A kettő együtt, egy új rendszerben, egy új módszerrel, ahol a kettő kiegészíti egymást, és nem egymás ellen tör, ahol nem legyőzés van, hanem közösség.
Ennek az új rendnek a kialakulása jelenik meg most a csillagos égen – és olvasható ki bárki számára a saját életéből. Nem kell hozzá sehova sem elmenni, csak észre kell venni, hogy az életben ott van minden, csak át kell alakítani.
S beszéltem az elején a párkapcsolatokról.. a Vénusz egy szinten a Párkapcsolat szimbóluma, s a Vénusz-Mars kapcsolatában megjelenik a férfi-nő kapcsolata – ami most átalakul. Ez magával hozza a szexualitás átalakulását is…
Sok ember nem is tudja, milyen eltorzult formában éli meg a mindennapjaiban a saját belső szexuális energiáit – azáltal, hogy az emberiség egy mélyebb tudatszintet választott magának. S ezek után nem hedonizmusról és fűvel-fával létrejövő tartalom nélküli szexualitásról beszélek. Hanem egy ÚJ módozatról, ami azért ÚJ, mert még nincs. :) Tehát nem tudjuk, csak sejtjük, hogy milyen. Tudjuk, hogy hogyan nem akarjuk esetleg. És ez nyitja ki az Új kapuját.
Éppen ezért, március 14 egy olyan ajtót nyit ki minden emberben, ami alapjaiban fogja megváltoztatni a társas kapcsolatokat, a jelenlegi materiális házasság és család eszményét. Ezért csak azt tudom tanácsolni, a képlet tükrében, hogy nem érdemes ellenállni, a régi energiában maradni, mert akkor az ember elég.
Még egyszer hangsúlyozom, ez nem azt jelenti, hogy legyen vége minden kapcsolatnak, családnak, házasságnak. Hanem azt, hogy az ember legyen őszinte magával, NÉZZEN szembe a saját háza táján az energiákkal: miben élsz otthon? Miért?
És nézz szembe, vedd észre, hogy van választásod. Ami egy emelkedést jelent – ahogyan azt írtam. Tehát férfi és nő EGYÜTT egy ÚJ rendszert hoznak létre! És ez csak a férfin és nőn múlik. Hogy te otthon mit élsz meg, és mit szeretnél megélni.
Keresed a harmóniát, békét? Meg tudod teremteni magadnak, de nem a régi módszerekkel. J Tehát az alkoholista férj, vagy a tányérdobáló feleség nem fog többé megszületni, ha nem akarod, mert hogy MIÉRT jöttek ezek a szerepek létre, az fog átalakulni. Már nincs szükség elfojtásokra, már lehet KÖZÖSEN teremteni, közösen alakulni.
Ne várj a másikra: egyedül rajtad múlik, hogy a világ mit változik.
Írta: Kiss Balázs Kunó

forrás: csillagmag.hu

Megváltás Kapuja


Az Újholdról…

Néhány általános érvényű gondolatot szeretnék átadni arról, amikor a Hold látszólag eltűnik az égről, amikor nem érzékelhető fizikai érzékszerveinkkel, csakis egy belső, láthatatlan módon. Ilyen Újhold volt most keddről szerdára virradó éjjelen. Ez a 21-i Újhold ráadásul egy roppant különleges Kaput nyitott meg, erről majd az írás második felében olvashattok.
Minden Újhold tulajdonképpen az üresség, a Csönd, amin keresztül a megnyilvánulatlannal kerülhetünk kapcsolatba. Hiszen pont ezt szimbolizálja az Hold “eltűnése”: eltűnik a láthatóból, és a láthatatlanban, a megnyilvánulatlanban érzékelhető csak, Belül. Ez a Semmi napja, az Üresség napja minden hónapban, újra és újra. Ilyenkor tulajdonképpen erre a csöndre hangolódva “töltődik” be egy új üzenet a következő ciklusra.
Éppen ezért érdemes Újhold után belekezdeni mindenbe, mert ekkor tudunk új üzeneteket megszólítani magunkban. S aki minél jobban a zakatoló, “hangos” világra fókuszál, az általában lemarad az Újholdról tudatos szinten, csak tudattalan módon érzékeli azt. Ez se nem jobb, vagy rosszabb, csak más. Tehát Újhold idején érdemes kizökkennünk a megszokott napi ritmusból, és más minőségbe helyezni a tetteinket.
A nem-akarás, akaratnélküli létezés felé törve, a csönd megszólítása által. Ezeken a napokon tehát ne “akarjunk”, ne akaratból cselekedjünk. Érdemes figyelni, csöndben, nyugodtan lenni, és engedni, hogy sodorjon az élet. Bár ez minden pillanatra igaz egy szinten, mégis az Újhold belső LELKI csöndjében ez egy teljesen más állapotot idéz elő.
A Hold a Lélek szimbóluma, az ösztönvilág, álmok és sugallatok birodalma, magas szinten egy intuitív, az Isten-lélekkel kapcsolódott, állandó változásban lévő állapotot jelent. S Újhold alkalmaival minél tisztábban éljük meg ezt a Csöndet, a Forrás tulajdonképpen annál erőteljesebben tud általunk megnyilvánulni.
2012.01.23
8:40:00
Újhold
2012.02.21
23:36:00
Újhold
2012.03.22
15:38:00
Újhold
2012.04.21
8:19:00
Újhold
2012.05.21
0:48:00
Újhold
2012.06.19
16:03:00
Újhold
2012.07.19
5:25:00
Újhold
2012.08.17
16:56:00
Újhold
2012.09.16
3:11:00
Újhold
2012.10.15
13:04:00
Újhold
2012.11.13
23:09:00
Újhold
2012.12.13
9:43:00
Újhold
Idén, 2012-ben az alábbi időpontokban lesz Újhold, budapesti helyi idő szerint:
(figyeljük meg, hogy pont 12:12:12 utánra is egy “új” betöltés esik… :) )
 - – -

 A Megváltás Kapuja – február 21

Bevallom, nehéz lesz szavakkal beszélnem erről az egészről. Sokszor ültem le a gép elé, hogy írjak a 21-i csodálatos időpontról, de a szavak sosem jöttek. Mígnem ma reggel “szokás” szerint előbukkantak a mondatok, maguktól, ahogy mindig is szoktak, amikor “cikket” írok. Akarattal még sosem tudtam írni. :)

Sőt, az elmúlt hetekben sokszor történt meg velem ez, hogy leültem a gép elé, hogy átadjak valamit, amit “szoktam”, és mindig arra jutottam, hogy már mindent elmondtam, amit el lehet mondani. Most is ezt érzem, ez erősít meg minden pillanatban:
Az Emberiség megkapott MINDENT, amire csak szüksége van. Minden tudás, minden tanítás ITT van. Többet ezekről beszélni úgymond “felesleges”. S ez a 21-i Kapu is pont erről szólt: Kilépsz minden fájdalomból.
Kilépsz egy tiszta létezésbe, egy drámáktól és szenvedésektől mentes létbe.
S azt érzem, hogy most már aki “szenved”, “rosszat” lát életében, problémázik, és gondjai vannak, az most már csakis egyedül magának köszönheti ezeket. Olyan szinten vékony a fátyol, olyan szinten segítenek bennünket a láthatatlan világból, hogy tényleg csak az nem kap segítséget, aki nem akar.
Csak az nem kap segítséget és megoldást, aki nem akar.
Direkt írtam le kétszer, mert ez nagyon fontos mondat. Ha egy példával szeretném érzékeltetni, képzeld el azt, hogy bemondják a rádióban, hogy bárki, aki elmegy egy bizonyos helyre, az elképzelhetetlenül sok pénzt kap. Bárki, és ez így van mindig és mindig.
Elhinnéd? Nem hinnéd, valami cselt eszelnél, hogy ilyen nincs. S mivel senki sem hiszi el, senkit nem látsz, aki elment erre a helyre. Aki mégis “gazdag”, annak sem hiszed el, hiába mondja, hogy járt ezen a helyen, pedig létezik. S ha mégis megkérdezed, akkor ez a valaki, aki kapott már végtelen sok pénzt erről a helyről, elmondja neked az utat, hogy ő hogy jutott el oda. Te pedig azt mondod, hogy “ja, hogy ez ilyen, hát, én erre nem vagyok képes, ez hülyeség, hazugság, mégis jól vagyok én így”
Pedig ez a hely létezik – és most a pénzt a példából kérlek fordítsd a Isten Végtelen Szeretetére, végtelen tudatosságára, ami Számodra éppen úgy elérhető, mint bárki számára.
Csak tudod mi a gond? Hogy régen, a régi energiában ezért sokat kellet küzdeni, dolgozni, meditálni, szenvedni, éveken át fejlődni, fejleszteni. És most, akik végigmentek ezen a hosszú és küzdelmes úton nem akarják elhinni, Te sem akarod elhinni, hogy valójában most már SOKKAL EGYSZERŰBB és NAGYON KÖNNYŰ az egész.
S elmész egy régi energiában lévő tanítóhoz, az is azt fogja Neked mondani, hogy meditálj, küzdj, dolgozz meg érte, tisztulj éveken át, fejlődj, ezt nem lehet csak úgy pikk-pakk elérni.
Pedig de. :)
Nagyon egyszerű az egész. Iszonyatosan egyszerű az egész, olyan egyszerű, hogy el sem hiszed. Mert megszoktad, hogy valami megoldást keresel, hogy valami bonyolult és hosszadalmas úton-módon lehet csak NAGY dolgokat elérni.
Pedig PONT ez a lényege ennek az Új energiának, hogy teljesen érthetetlen, de mégis működik, mégis csodálatos.
Mégis csak oda kell menned ahhoz a Házhoz, és kérned kell, és kapsz. Mindent. :)
Elhiszed?
Ha nem, hát járj utána, próbáld ki. Aki eddig kipróbálta, az megtalálta. Láttam. :) Sőt, meg is tudom neked mutatni, hogy hol a Te házad, csak Neked kell oda elmenni. Nagyon egyszerű lesz az egész, el sem fogod hinni talán, de azért elmondom még egyszer:
 Nincsenek problémák, nincsen “baj”.
Csak az nem kap segítséget és megoldást, aki nem akar.
De erre mondod, “Kunó, de hát nyisd ki az újságokat, kapcsold be a tévét, nagyon nagyon baj van a világban“. :) Tudom, hogy mire gondolsz, én pedig mégis csak ezt mondom neked, hogy tényleg nincs semmi sem rosszul, minden pont tökéletes és beteljesítő így, és valójában VÁLASZTHATSZ, hogy Te miben akarsz élni.
Erre persze mondhatod, hogy “Kunó, de hát ez a valóság, hogy ilyen a helyzet” – én pedig azt mondom erre, hogy az a valóság, amit Te valóságnak élsz meg. És kinyithatsz egy teljesen más valóságot magadnak.
Mondtam, hogy nem fogod elhinni, én szóltam előre, hogy olyan egyszerű, hogy nem hiszed el.  Tudom, mert én sem hittem el. :)

És akkor nézzük a csillagos eget…

De nem is erről szerettem volna beszélni Neked, hanem arról, hogy az Újhold Kapuja által most ez nyilvánult meg a Földön, máris mondom a részleteket.
Ez az Újhold nem csak egy szimpla Újhold volt, azaz hogy a Nap és a Hold együtt álltak az égen. Ott állt még mellettük a Neptunusz, és ami még fontosabb, a Chiron.
Chiron az ősfájdalom szimbóluma, amikor abban a tudatosságban élünk, hogy a világ egy fájdalmas hely, ahol szenvedés és küzdés vár ránk, ahol léteznek betegségek meg dolgok, amiket meg kell gyógyítanunk, és magunk is ilyen “betegek” vagyunk, de azért megpróbáljuk meggyógyítani magunkat és a világot. Közben ott van bennünk a seb, hogy bármikor történhet bármi, ami jól megsebez bennünket. Chiron esetében ez egy mérgezett nyílvessző volt, nálad lehet a lakáshiteled bedőlése, munkahelyed elvesztése.
Mintha lenne bármi RAJTAD KÍVÜL, ami árthat Neked.
S amikor Chiron megélte azt, hogy Ő valójában Egy az Univerzummal, és nincs rajta kívül semmi sem, akkor felkerült a csillagos égre – fénnyé lett, azaz “megvilágosodott”.
Felismerte, hogy semmi sem képes rá hatni, semmi sem képes neki ártani. Mint azt Krisztus mutatta meg a Keresztúton, és a végén, a feltámadással. Vagy Buddha, vagy Lao-Ce…
Tehát, itt ez a Chiron, és együtt áll az Újhold terében a Neptunusszal. Azzal a Neptunusszal, ami a Minden Egy szimbóluma. S az Újhold tere valójában ezt hozza el: Chiron ráébred, hogy Egy mindennel. Ő az, aki saját magát bántja. Ő az egyedül, aki úgy dönt, hogy lehet bántani, ő dönt úgy, hogy szenvedni fog.
S amikor erre ráébred, FÉNY GYÚL ÉLETÉBEN!
A TE ÉLETEDBEN IS OTT A FÉNY, KIGYÚLT!
Egy vagy az Életeddel.
Nincs rajtad kívül semmi, ami árthatna Neked. Nincs rajtad kívül szenvedés – csak Benned.
Ha ezt megérted, Chiron mellé érsz a csillagok közé.
Oda, ahová minden Ember tart, aki ezt választja.
Ezt hozta el az Újhold Kapuja
- – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – -
(Csak zárójelben szeretném elmesélni, hogy Újhold estéjén egy kis csoporttal tartottunk egy csönd-meditációt. :) Hogy másnak mit adott, nem tudom, de nekem nagyon sokat adott – beszélni nem igazán tudok róla. Tervezem a jövőben, hogy nyíltan is szervezek ilyen meditációt, még az időpontot keresem…)

forrás: csillagmag